Klik hier om je aan te melden!

Hier ben ik!

Hier ben ik! is een event voor twintigers en predikanten en jeugdwerkers die willen kennismaken met de wereld van twintigers.Wees welkom met je vragen, je zoeken, je vinden, je alles. Dit is een dag waarop we ruimte willen geven aan jou als twintiger. We hopen je te inspireren, te bemoedigen en vooral een leuke dag te geven.

Met een creatieve viering, workshops en ontmoeting willen wij jou aanmoedigen om te zeggen ‘Hier ben ik!’. En tijdens een gezellige borrel kun je kennis maken met OPEN – ontdekkend bijbellezen voor jongeren. Het wordt luisteren naar elkaar, ervaren, geluid maken, borrelen, zijn.

WANNEER: 18 maart, 13.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 12:30 uur)
WAAR: Vanboven, Jan Maijenstraat 14 Amsterdam
PROGRAMMA: Bekijk hier het programma en een beschrijving van de workshops.
KOSTEN: 10 euro
AANMELDEN: Klik hier om je aan te melden!

Workshops

Slow reading (Stiltemeditatie)
Surfen op de Psalmen (Muziek)
Twintigers en de kerk; geen idee
Lopen op het water (bibliodrama)
Teleurgesteld?!
Creatief kerk-zijn
Lees hier een beschrijving van elke workshop.

Vanboven

We zijn te gast bij Vanboven. In de prachtige, oude Jeruzalemkerk in het hart van stadsdeel de Baarsjes, is een van de galerijen omgebouwd tot een huiskamer voor de buurt. Laat je inspireren door hun creatieve en frisse manier van kerk-zijn. Wil je er een dagje Amsterdam van maken? Op loopafstand van de kerk zijn gezellige tentjes om een hapje te eten en in de multiculturele wijk is van alles te beleven.

Proef het goede

Om het evenement nog wat meer smaak te geven, bieden we tijdens de borrel een bijbels geïnspireerde bierproeverij aan!

Waarom

Je gaat steeds meer je eigen plek innemen. Je familie, vrienden, overheid en samenleving hebben allemaal zo hun verwachtingen. En je hebt zelf het roer in handen. Jij bepaalt! Toch? Maar het is lastig keuzes maken als je nog niet weet waar je naar toe wilt. Is er plek voor wie jij bent? In de wereld om je heen? In de kerk? Bij God? Omdat we deze vragen om ons heen horen en kennen uit ons eigen leven, hebben we besloten om dit event te organiseren en twintigers een podium en een community te bieden voor hun vragen, twijfels, creativiteit en inzichten.

Wie

De enthousiaste organisatoren dat zijn een groep twintigers, de makers van OPEN en jeugdwerkers uit verschillende organisaties.

Like de facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Homepage van OPEN

 

logos open eventHier ben ik is een initiatief van de makers van OPEN, en wordt georganiseerd samen met het Praktijkcentrum, CGJO, NGJ, Steunpunt Bijbelstudie en Vanboven Amsterdam.