Bijbelse personen

Een inspirerend boek over bekende en minder bekende bijbelse personen. Laat je verrassen en aanspreken door Kaïn, Abram, Mozes, Gideon, Ruth, Hizkia, Johannes de Doper, Natanaël, Stefanus en Timoteüs.

 

 

 

Cover OPEN_ Bijbelboeken

Een net zo inspirerend boek, maar dan over bekende en minder bekende bijbelboeken. Ontdek de grote lijnen en de boodschap van Leviticus, Rechters, Hooglied, Hosea, Jona, Ester, Matteüs, Galaten, Filippenzen en 1 Petrus.

 

 

 

Over elke bijbelse persoon of elk bijbelboek is van alles te ontdekken: achtergrondinfo, eyeopeners, slow reading, gebedsvorm, verklaring van bijbelse woorden, mediatips, studieopdrachten, tips voor de dagelijkse praktijk…

 

OPEN is geen standaard bijbelstudieboek dat jou allerlei antwoorden geeft. Je wordt juist uitgedaagd om zelf de Bijbel te begrijpen en betekenis te geven in je dagelijks leven.

Bij elk hoofdstuk hoort een inspirerend filmpje waarin jongeren een moderne interpretatie geven van de bijbelse persoon of het bijbelboek.

OPEN is geschreven voor jongerenkringen, maar is ook geschikt voor je eigen bijbelstudie. Je kunt de onderdelen voor groepen dan overslaan.

Benieuwd geworden? Hier kun je gratis een paar fragmenten uit het boek Bijbelse personen downloaden.

Inleiding

Ruth – Commitment

De boeken worden geleverd door:

Uitgeverij Buijten & Schipperheijn
KvK-nummer 33277063
BTW-nummer NL804884638B01